Tabela dernekçiliği değil Kurumsal birliktelik…

Tabela dernekçiliği değil  Kurumsal birliktelik…

1877 Keskinliler Birlik Beraberlik Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği hafta sonu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan Vali Ali Kolat dernek binasını gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Uğur Duymaz ise Keskinlilerin birlik ve berabe

BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Zafer Caddesi Ulusoy İşhanı’nda faaliyete başlayan 1877 Keskinliler Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin resmi açılışı hafta sonu gerçekleşti. Yüzlerce Keskinlinin katıldığı törene Vali Ali Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, aday adayları ve bürokratlar da katıldı. Keskin’e has yöresel müzik ustaları ve mahalli sanatçıların hünerlerini sergilediği açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Keskin Halayı ve davul zurna şöleninin yaşandığı açılış büyük ilgi topladı.

 

BAŞARILAR DİLERİM

Açılış töreninin ardından dernek binasını gezen ve Dernek Başkanı Uğur Duymaz’dan bilgi alan Vali Kolat birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği toplulukların toplumsal anlamda da önemli olduğunu belirterek Keskinliler Derneği’nin Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diledi. Keskin’in tarihi çok eskilere dayanan bir ilçe olması hasebiyle Kırıkkale’nin de önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirten Vali Kolat dernek yönetimine de başarılar diledi.

 

TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Dernek Başkanı Uğur Duymaz ise dernek olarak sosyal faaliyetlere ve istişare toplantılarına önem vereceklerini belirterek tabela dernekçiliği anlayışına son vereceklerini, kurumsal anlamda hem Keskinlileri temsil edeceklerini hem de Keskinlileri bir arada tutan bir bağ görevi üstleneceklerini söyledi. Kırıkkale’de sosyal ve kültürel anlamda projelerde de yer alacaklarını belirten Durmaz Derneklerinin tüm Kırıkkale halkına hayırlı olmasını diledi.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü